Štítky

úterý 28. října 2014

Zapečené těstoviny s tuňákem

Docvičííno :)
Nakonec jsem si dala six week-six pack, a jsem příjemně unavená :) Zítra bych si mohla najít nějaké cvičení na nohy, třeba od Zuzky co jsem párkrát cvičila, to byl záběr na nožky, to mě bolely ještě dva dny :D

Mimochodem - tento cvik je pěkně odporný, ale ne tak jako Burpees.

Jak jsem chtěla jít dnes do zdravé výživy, a jak jsem se těšila, no dnes je vlastně svátek a bylo zavřeno :DD Naklušu tam hned zítra, a pak vám sem dám článek o tom co jsem koupila a co si tam beru pravidelně. :)
Přemýšlela jsem co si udělat dnes na večeři, ted jsem se chvíli stravovala low carb, a šlo to na mě znát že jsem si už odvykla od sacharidů. Po pár dnech jsem na ně neměla už chuť a bohatě mi stačilo si místo přílohy dát šmakoun těstoviny (o těch a dalších potravinách ze zdravé výživy budu ještě psát), a pak už jsem jedla spíš bílkoviny. No a ted jsem se snažila sacharidy navýšit ale není to lehké do sebe cpát jídlo když nemáte hlad, navzdory tomu že je zdravé.

No nakonec to vyhrály zapečené těstoviny s tuňákem. Bože jak já si zamilovala tuňáka, až někde bude v akci tuňák od značky Sun&Sea tak si musím vzít velikou zásobu :D

Na jednu porci jsem použila :
  • 30 g špaldových celozrnných těstovin
  • žlutou a červenou papriku - prostě kousek
  • DleGusta tuňák v olivovém oleji
  • 1 vejce
  • vršatec strouhaný - sýr parmezánového typu


Postup je jednoduchý, uvařit těstoviny, nakrájet papriku, v zapékací misce všechno smíchat dohromady, posypat sýrem a zalít vajíčkem :) Zapékala jsem to 20-25 min na 200°C :)

Já používám misku na creme brulee, ale slouží dobře na všechno :D
Omlouvám se za kvalitu fotek, ale je už večer a já nemám zrovna extra kvalitní foťák, prostě ten obyčejný malý. :)
♥Any

Žádné komentáře:

Okomentovat